Julklappstips nr 17

image10

Köp boken 1001 filmer du måste se innan du dör och addera några av filmerna från boken,

Julklappstips nr 16

Ljus, ljus, ljus och ljus.
Det är mysigt med ljus,  vi har idag tredje advent med levande ljus, och pepparkakor, glögg, julmust.

Så julklappstips nr 16 får bli ljus, finns i så många olika stilar, färger och former. Klotljus, doftljus, blockljus i olika höjder, långa smala ljus korta ljus. Till kan du köpa ljusfat, lyktor, stakar, dekorationssand eller en fin ask med tändstickor.

Julklappstips nr 15

Vännerboxen säsong 1 - 10, innehåller många skratt och glada minnen.


Julklappstips nr 14

Presentkort på massage. Antingen på en salong eller om du själv är duktig på att massera så köp en massageolja och skriv ett presentkort från dig själv,

Julklappstips nr 13

Ge bort en skiva med låtar som du vet att den du ska ge den till verkligen uppskattar.  Tex om ni gjort saker tillsammans som kan associeras till låtarna, jag har ordnat en skiva till en kompis med låtar från konserter vi har varit på tillsammans, valt ut de låtar som jag vet hon gillar. Annorlunda och personligt.

Julklappstips nr 12

Ge bort ett kit för en dukning, passar bra med en nyårsdukning. Här kommer bild på en höstdukning. image9


Julklappstips nr 11

The är gott, muggar är snygga. Ge bort ett lösviktsthe i en snygg burk och två snygga muggar. Fantasifullt och gott.

Julklappstips nr 10

Prenumeration på en tidning, skulle jag bli glad över. Att komma hem från jobbet och det ligger en ny tidning på dörrmattan. Ta den med sig till soffan och krypa ner under filten är helt underbart.  Drömhem och  trädgård eller Plaza hem är tidningar som jag gillar.


Julklappstips nr 9

image7

Kokboken Vinterns söta. Finns på Åhlens. Innehåller 125 recept, fina bilder och mycket inspiration. Me like

Julklappstips nr 8


Lyle & Scott tröja, stilren, varm och snygg. Gillar vit och svart, Finns bla på MQ


Julklappstips nr 7

image6
När vintern är här och det är kallt ute, luften är torr och läpparna känns som sandpapper, då kommer julklappstips nr 7 in i bildenJuicytube från Lancome finns i ca 10 olika färg/smaksättningar, Säljs på Åhléns. Ett hus tusen möjligheter : )

Julklappstips nr 6

En mössa till på hatthyllan är inte fy skam. Alla är ju inte mössomaner som mig men jag skulle iaf vilja ha en mössa till. Går aldrig få för många : )  För att göra det ännu roligre kan du ju hänga på den senaste pysseltrenden och ge bort garn, stickor och beskrivning så kan de sticka sin egen mössa. Få inspiration på  www.kaki.se

Julklappstips nr 5

En egen bränd skiva med låtar som du förknippar med den som du ger den till. Roligt och fint minne att både ge bort och få.

Julklappstips nr 4

En bra film vill jag ha i julklapp, Skulle gärna se nya Harry Potter, Sex and the City, Vänner, Greys Anotomy eller Astrid Lindgrens jul under granen.


Julklappstips nr 3

image5Bíld: www.åhlens.se


Ge bort en morgonrock och ett par matchande tofflor. Din present kommer säkert användas redan på juldagen när dina nära och kära sitter till bords och äter julmat till frukost.

Julklappstips nr 2

Att ge bort en personlig julklapp är alltid roligt, gör ett fotoalbum med kort från det gångna året. Skriv roliga kommentarer som du förknippar med korten. Det blir en rolig present och några roliga minnen blir bevarade för framtiden. Fint fotoalbum, foton, fotohörn, penna och fantasi är allt du behöver för att genomföra detta pyssel.


julklappstips nr 1

image3


Julklappstips nr 1. Fina glas från Åhléns, serien heter Harmoni och den består av Vinglas, Tumbler, snapsglas, champagneglas och vinkarafff. Pris och mer information finner du på 
www.åhlens.se