söndag i slapphet

Otroligt skönt  att bara vara.
Har vaknat ätit frukost, fikat, tvättat och nu sitter jag på kansliet och dricker kaffe. I bakgrunden diskuterar profeterna gårdagens match... snillen spekulerar : )

Nu är det inte många timmar kvar till tåget går mot Sundsvall igen, hade hoppats på sol idag också men nu ligger himlen grå och regnet öser ner....

Men trots det sol i sinnet. Puss

många dagar av strålande solsken

Det är iallafall rätt varmt ute......allt är ju relativt men efter vinterkylan är jag inte så kräsen  : )

Den här veckan har solen änltigen tittat fram, tänk att dessa små strålar kan bidra med så mycket positivt.
Det är rätt fantastiskt, vi människor är som myrorna, först har vi under ca 6 månader varit helt instängda men när solen tittar fram så kikar vi också fram, det fullkomligt kryllar på gatorna nu. Härligt! Solen gör mig glad!

Det finns annat som också gör mig glad, här är en bild på jennifer, en solstråle även hon

image22




ella 30

Då var det avklarat, 92 gäster, 25 kilo fläskfile 101 liter alkohol och en otroligt trevlig dag. Hela dagen var mysig, fint väder ( strålande sol) och goa vänner och släktingar som gjorde min dag minnesvärd.

Jag låter bilderna prata för sig, tack för den fina sången : )

imorgon är idag igår

imorgon är idag igår så sjunger Niklas Strömstedt och det har han ju alldeles rätt i, imorgon så antar jag att jag kommer minnas idag som dagen när inga lediga minuter fanns, har ett fullspäckat schema, fixa allt inför kalaset imorgon men ändå hinna träffa en handfull vänner för att fika - äta lunch- fika och vara smakråd vid glasögonval.


jag gillar det trots allt!
Jag och lars har konstaterat att vi vill ha sol, sommar, solglasögon och glass NU!!!!  Lars ville väl mest ha lättklädda unga tjejer i en cadillac.... det förstår jag. Hoppas den kommer snart - SOMMAREN!


Hovermo - Borgen- Östersund- Sundsvall

Ibland är det konstig att hemma kan vara borta och att borta kan vara hemma... för er som inte fattar någonting så är det så jag känner nu för tiden...


Gillar frågan -var kommer du ifrån? Oviken men egentligen från östersund, men jobbar och bor i Sundsvall fast mina föräldrar bor kvar i Oviken (på två olika håll) och min särbo bor i östersund och jag själv bor i Sundsvall..... ja du?
Det är ju själv valt så det är inte så mycket att orda om!!
 Men att åka hem kan för mig vara att åka på 4 olika ställen.


Karamelldrottningen

Jag undrar hur det kommer sig att godis är så gott?? Tänk allt skit som det är i och trots det gott!! (min enda last..... )
Vad vore världen i all sin glans om inte godiset fanns?? Rätt trist : )

Nu har jag syrliga som topp ett ( smaka ahlgrens sura bilar så förstår ni)

long time

Nu är det som Lars säger alldelles för sällan som jag bloggar, skulle sitta fint med en dator i lägenheten, får lägga det på högsta prio kanske men just nu känns det rätt skönt att bara vara. Jag promenerar, pratar med vänner i telefon, lyssnar på musik, läser ( har sträck läst många böcker senaste två månaderna), och tittar på tv!! ( inte så vanligt för mig) istället för att sitta med näsan i laptopen som jag lätt gör när jag har en tillgänglig. Så med andra ord är det både för och nackdelar med att inte ha en dator. Hmmmm