Lets dance

Sitter här med datorn i knät och kikar på Lets dance, vad snygga alla är i sina fina kläder. Jag vill också klä upp mig sådär. Kollar på Danny och Malin när de gör sin slowfox mysigt ser de ut, de gör en nästintill felfri insats i en magisk slowfox.

Nu ska jag mysa med N innan jag somnar : )

Dessa ord tillägnar jag min vän Maria Hestner

De vackraste sakerna i livet kan inte ses eller röras.
De ska kännas i ditt  hjärta.


Så fröken Hestner fortsätt lyssna till ditt hjärta. Puss Ella

Eko, Eko, Eko

Aldrig har det ekologiska utbudet i äffarerna varit så stort. Det verkar som alla kedjor hakat på "eko-trenden" Just nu kan du frossa i snygga ekologiska kläder, inredning, mat och prylar. De ekologiska plaggen ska vara både snälla mot kroppen och miljön oftast i vackera vita och jordnära toner men ibland mer färgstarkt. Nästan alla klädmärken har sina olika slogans för att visa att de är med i den ekologiska trenden. Här kommer några exempel Jackpot - Made by respect för people and nature, Kuyichi - rättvisemärkt, Patagoria - ger en procent av vinsten till miljöorganisationer och återvinner det mesta av sina produkter. Spirit of Maya - v'äxtfärgad och ekologisk bomull. KappAhl - ekologisk bomull, Åhléns - ekologisk bomull i en babykollektion och i handdukar, Polarn & Pyret - ekologisk kollektion, H&M eco collection...... Ja listan kan göras lång.

Vad gör du för at bidra? Använder du mkt ekologiskt producerat? Själv ska jag erkänna att jag handlar om det är något jag gillar inte för att tänka ekologiskt.... ajabaja