besök

I fredags kom M, M och J ner och hälsade på. 
Sundsvall har denna helg präglats av gatufesten, på fredag var vi ut och kollade på the Ark och Petter, det vi såg av bådas uppträdande var riktigt bra.
Lördag dag åkte vi in till city och fikade med M och B som var på genomresa. trivsamt. Vi hann även med en kaffe med Mattias innan han försvann in i dimman. : )
Lördag kväll var det Scrubs maraton från kl 18 - 23,30
Söndag bestod av birsta city och shopping för tjejerna. Vi konstaterade att vi druckit mycket kaffe och skrattat mycket under helgen. Längtar tills nästa gång vi ses.
Söndag kväll kollade jag August Rush en film som alla borde se. Väldigt bra gjord, August Rush är historien om en karismatisk ung irländsk gitarrist och en beskyddad ung cellist, som av en slump möts en magisk natt ovan Washington Square i New York. De slits snart ifrån varandra, lämnanade en baby efter sig. August Rush, lämnas föräldralös på grund av omständigheterna. Nu spelandes på New Yorks gator, omhändertagen av en mystisk främling. August använder sin anmärkningsvärda musikaliska talang för att söka föäldrarna han inte sett sedan födseln.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej hej Virvlan!



Är du hemma i Sundsvall nästa helg eller hemma i Östersund??

Vi är ju på väg till Sundsvall nästa helg som du vet, skulle vara roligt att träffas något.



Om du tänkt vara hemma i Östersund nästa helg så åker vi bara till Ikea över dagen så kan vi ju träffas i Östersund ist.



Hoppas livet leker!

Kramar från Lena & Peter, Albin, Maja och Diva =)

2008-07-09 @ 11:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback